Blog post

UNUL DINTRE PUNCTELE FORTE ALE LUI NAYAX A FOST ÎNTOTDEAUNA ANGAJAMENTUL NOSTRU FAȚĂ DE CLIENȚII NOȘTRI, IAR ÎN ACEASTA PERIOADA DE GREA ÎNCERCARE, ACEST ANGAJAMENT RAMANE LA FEL DE PUTERNIC.

Desfasurarea activitatii: Ca întotdeauna, ne menținem capacitățile operaționale și de servicii active, asigurându-ne că afacerea dvs. nu va fi afectată. Serviciul Nayax de monitorizare 24/7 va continua să funcționeze ca atare, la fel ca și programarile de plată. Platforma noastră de monitorizare completă este asigurata de mai multe servere, cu acoperire la nivel mondial pentru a vă asigura că afacerea dvs. va fi in siguranta.

Securitatea angajaților: O altă prioritate este să păstrăm în siguranță angajații noștri. În acest scop, am implementat directive de lucru la domiciliu, care permit angajaților din întreaga lume, care lucreaza de acasa in aceasta perioada, sa aiba capacitatea de a continua să își facă munca cât mai eficient.

Planul de Continuitate a Afacerii (BCP – Business Continuity Plan): Nayax monitorizeaza continuu situația și va lua toate măsurile necesare pentru a păstra stabilitatea afacerii dvs. În timp ce pandemia COVID-19 provoacă perturbări în întreaga lume și nu trebuie tratata cu ușurinta, suntem încrezători în Planul de Continuare a Afacerii implementat și în capacitățile noastre de a oferi cel mai bun serviciu posibil.

Echipele noastre dedicate de asistență locală și asistența globală continuă să ofere răspunsuri în timp util pentru problemele care pot apărea în operațiunile dvs.

În numele întregii familii globale Nayax, vă dorim, familiei și colegilor dumneavoastră, sănătate pe tot parcursul acestui proces. Dacă aveți întrebări cu privire la activitățile noastre de mai sus sau orice altă problemă, vă rugăm să ne contactați la adresa info@nayax.com., please contact us at info@nayax.com.

action / 9 - action, cancel, close, delete, exit, remove, x icon
action / 9 - action, cancel, close, delete, exit, remove, x icon
action / 9 - action, cancel, close, delete, exit, remove, x icon
action / 9 - action, cancel, close, delete, exit, remove, x icon